De foto's en video werden gedeeld door het Vietnamese Tinhte.vn, dat een exemplaar uit de Foxconn-fabriek in handen kreeg.

Met de adapter kan je 'oude' koptelefoon toch verbonden worden met de lightning-poort van de iPhone. Het is goed mogelijk dat deze adapter met de nieuwe iPhone meegeleverd wordt. Of dat overigens de iPhone 7 of misschien een iPhone 6SE wordt, dat is nog de vraag.

Het nieuwe toestel van Apple is waarschijnlijk vanaf 9 september te bestellen, waarna hij op 16 september geleverd wordt. De aankondiging zal vermoedelijk op 7 september plaatsvinden.

De foto's en video werden gedeeld door het Vietnamese Tinhte.vn, dat een exemplaar uit de Foxconn-fabriek in handen kreeg. Met de adapter kan je 'oude' koptelefoon toch verbonden worden met de lightning-poort van de iPhone. Het is goed mogelijk dat deze adapter met de nieuwe iPhone meegeleverd wordt. Of dat overigens de iPhone 7 of misschien een iPhone 6SE wordt, dat is nog de vraag.Het nieuwe toestel van Apple is waarschijnlijk vanaf 9 september te bestellen, waarna hij op 16 september geleverd wordt. De aankondiging zal vermoedelijk op 7 september plaatsvinden.