Begin volgend jaar zet ontwikkelaar RIM een nieuw smartphone-offensief in met twee nieuwe BlackBerry 10-toestellen. Van één daarvan - die een aanraakscherm heeft in plaats van het kenmerkende BlackBerry-toetsenbord - zijn nu foto's opgedoken.

De foto's, verspreid door de fansite CrackBerry, brengen vermoedelijk een smartphone uit de nieuwe London-reeks of kortweg de L-reeks van BlackBerry in beeld.

Die heeft een touchscreen, en als we de geruchten mogen geloven ook een 4,2 inch-scherm met een resolutie van 1280 op 768 pixels, een opslagcapaciteit van 16 GB en een 8-megapixelcamera.

Naast deze smartphone met aanraakscherm, toont BlackBerry op 30 januari nog een tweede nieuw toestel dat op het nagelnieuwe BlackBerry 10-besturingssysteem draait. Dat toestel heeft wel een fysiek toetsenbord.

Begin volgend jaar zet ontwikkelaar RIM een nieuw smartphone-offensief in met twee nieuwe BlackBerry 10-toestellen. Van één daarvan - die een aanraakscherm heeft in plaats van het kenmerkende BlackBerry-toetsenbord - zijn nu foto's opgedoken. De foto's, verspreid door de fansite CrackBerry, brengen vermoedelijk een smartphone uit de nieuwe London-reeks of kortweg de L-reeks van BlackBerry in beeld. Die heeft een touchscreen, en als we de geruchten mogen geloven ook een 4,2 inch-scherm met een resolutie van 1280 op 768 pixels, een opslagcapaciteit van 16 GB en een 8-megapixelcamera. Naast deze smartphone met aanraakscherm, toont BlackBerry op 30 januari nog een tweede nieuw toestel dat op het nagelnieuwe BlackBerry 10-besturingssysteem draait. Dat toestel heeft wel een fysiek toetsenbord.