De foto werd gepubliceerd door de blog Tactus.com. Als hij authentiek is, dan zal de budget-iPhone zoals verwacht een plastic behuizing hebben. Met zijn afgeronde kanten herinnert deze smartphone aan het design van ouder iPhone-modellen of aan een iPod Touch.

Volgens Tactus zou de goedkope iPhone 9x120x65 millimeter meten, waarmee hij iets groter zou zijn dan de iPhone 4 en 4S. Hij zou dezelfde A5-processor hebben als de iPad Mini, een 5MP-camera zoals de iPhone 4 en een 3,5 inch retinascherm zoals de iPhone 4S.

Het toestel komt in oktober in de winkel, claimt Tactus, en zou slechts 300 dollar (230 euro) kosten.

De foto werd gepubliceerd door de blog Tactus.com. Als hij authentiek is, dan zal de budget-iPhone zoals verwacht een plastic behuizing hebben. Met zijn afgeronde kanten herinnert deze smartphone aan het design van ouder iPhone-modellen of aan een iPod Touch. Volgens Tactus zou de goedkope iPhone 9x120x65 millimeter meten, waarmee hij iets groter zou zijn dan de iPhone 4 en 4S. Hij zou dezelfde A5-processor hebben als de iPad Mini, een 5MP-camera zoals de iPhone 4 en een 3,5 inch retinascherm zoals de iPhone 4S. Het toestel komt in oktober in de winkel, claimt Tactus, en zou slechts 300 dollar (230 euro) kosten.