Frank Humbeeck verlaat na vijf jaar Ascom Wireless en wordt de nieuwe ceo van Arco Information, een leverancier van documentmanagementoplossingen.

De 40-jarige Frank Humbeeck moet bij Arco Information vooral de Europese ontwikkeling verder uitbouwen. Arco is opgericht in 1991 en telt in totaal 70 medewerkers in de Benelux en Frankrijk. Op de hoofdzetel in Mechelen werken 55 werknemers. De afdeling Sercu Microdata in Ardooie telt nog eens 15 medewerkers. De groep staat voor een omzet van 8,2 miljoen euro. Referenties zijn onder andere warenhuisketen Carrefour en het Hoofdstedelijk Gewest.

Frank Humbeeck werkte ruim 5 jaar bij Ascom Wireless, dat vooral sterk is in gezondheidsapplicaties en industrie. Als managing director was hij verantwoordelijk voor 42 werknemers, goed voor een omzet van 7,8 miljoen euro. Ascom Wireless België komt onder een Benelux structuur terecht onder leiding van de Nederlander Co Hoonoud. België zou wel zijn eigen entiteit behouden.

Frank Humbeeck verlaat na vijf jaar Ascom Wireless en wordt de nieuwe ceo van Arco Information, een leverancier van documentmanagementoplossingen. De 40-jarige Frank Humbeeck moet bij Arco Information vooral de Europese ontwikkeling verder uitbouwen. Arco is opgericht in 1991 en telt in totaal 70 medewerkers in de Benelux en Frankrijk. Op de hoofdzetel in Mechelen werken 55 werknemers. De afdeling Sercu Microdata in Ardooie telt nog eens 15 medewerkers. De groep staat voor een omzet van 8,2 miljoen euro. Referenties zijn onder andere warenhuisketen Carrefour en het Hoofdstedelijk Gewest. Frank Humbeeck werkte ruim 5 jaar bij Ascom Wireless, dat vooral sterk is in gezondheidsapplicaties en industrie. Als managing director was hij verantwoordelijk voor 42 werknemers, goed voor een omzet van 7,8 miljoen euro. Ascom Wireless België komt onder een Benelux structuur terecht onder leiding van de Nederlander Co Hoonoud. België zou wel zijn eigen entiteit behouden.