Franky Van Damme, de ceo van Ordina, wordt de nieuwe voorzitter van GeoDynamics, gespecialiseerd in track- en tracingsoftware.

Het Kortrijkse bedrijf GeoDynamics heeft zijn raad van bestuur uitgebreid. Voorzitter wordt Franky Van Damme, sinds februari vorig jaar, de ceo van Ordina België. De industrieel ingenieur bouwkunde met diploma computerwetenschappen was onder andere managing director bij Origin Belux en oprichter en ceo van Business Architects International. Franky Van Damme is ook een verwoed triathlon-sporter.

Nog in de raad van bestuur van GeoDynamics werd Stijn Vander Plaetse aangetrokken. Hij werkte geruime tijd bij Belgacom en groeide door tot vice president verantwoordelijk voor innovatie. Ruim 3 jaar was hij ceo bij Certipost. Vander Plaetse is tevens bestuurder bij Digitopia en TagTagCity.

GeoDynamics werd in 2004 opgericht door Stijn Stragier en Peter Vermeesch. Stragier werd in maart van dit jaar verkozen tot West-Vlaamse jonge ondernemer van het jaar.

Franky Van Damme, de ceo van Ordina, wordt de nieuwe voorzitter van GeoDynamics, gespecialiseerd in track- en tracingsoftware. Het Kortrijkse bedrijf GeoDynamics heeft zijn raad van bestuur uitgebreid. Voorzitter wordt Franky Van Damme, sinds februari vorig jaar, de ceo van Ordina België. De industrieel ingenieur bouwkunde met diploma computerwetenschappen was onder andere managing director bij Origin Belux en oprichter en ceo van Business Architects International. Franky Van Damme is ook een verwoed triathlon-sporter. Nog in de raad van bestuur van GeoDynamics werd Stijn Vander Plaetse aangetrokken. Hij werkte geruime tijd bij Belgacom en groeide door tot vice president verantwoordelijk voor innovatie. Ruim 3 jaar was hij ceo bij Certipost. Vander Plaetse is tevens bestuurder bij Digitopia en TagTagCity. GeoDynamics werd in 2004 opgericht door Stijn Stragier en Peter Vermeesch. Stragier werd in maart van dit jaar verkozen tot West-Vlaamse jonge ondernemer van het jaar.