HR-specialst Securex heeft een nieuwe cio. De topman werd al in februari aangetrokken maar het nieuws wordt nu pas bekendgemaakt.

Temmerman begon zijn carrièrre bij Solvay en Ingersoll-Rand. Later werd hij ict-manager bij Atlas Copco en ING. De laatste tijd was hij actief als interim manager bij GDF-Suez, Xerox en Siemens-Atos. Daarnaast heeft hij een diploma Handelsingenieur aan de hogeschool-universiteit Brussel en een MBA van de University of Illinois.

Bij Securex wordt Temmerman verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur van 1.600 medewerkers in 28 kantoren in België, Frankrijk en Luxemburg. Het bedrijf haalde in 2012 een omzet van 246 miljoen euro.

HR-specialst Securex heeft een nieuwe cio. De topman werd al in februari aangetrokken maar het nieuws wordt nu pas bekendgemaakt. Temmerman begon zijn carrièrre bij Solvay en Ingersoll-Rand. Later werd hij ict-manager bij Atlas Copco en ING. De laatste tijd was hij actief als interim manager bij GDF-Suez, Xerox en Siemens-Atos. Daarnaast heeft hij een diploma Handelsingenieur aan de hogeschool-universiteit Brussel en een MBA van de University of Illinois. Bij Securex wordt Temmerman verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur van 1.600 medewerkers in 28 kantoren in België, Frankrijk en Luxemburg. Het bedrijf haalde in 2012 een omzet van 246 miljoen euro.