InterCloud bestaat sinds 2010 en bundelt meerdere cloudresources op één platform. Het doet dat met Azure, AWS en Google Cloud, maar ook Alibaba, Tencent, Oracle, OVH en andere spelers zijn interconnecteerbaar via het platform van het bedrijf. Onder meer Sodexo, SNCF (de Franse spoorwegen), Airbus en Schneider Electric zijn klant.

Met de nieuwe investering wil het bedrijf volgens Reuters vijftig mensen aannemen en uitbreiden naar de rest van Europa. De investeringsronde werd geleid door Aleph Capital en ook Ventech en Open CNP deden mee. Eerder haalde het bedrijf al eens 38 miljoen euro op van onder meer Orange Ventures en Bpifrance.

InterCloud bestaat sinds 2010 en bundelt meerdere cloudresources op één platform. Het doet dat met Azure, AWS en Google Cloud, maar ook Alibaba, Tencent, Oracle, OVH en andere spelers zijn interconnecteerbaar via het platform van het bedrijf. Onder meer Sodexo, SNCF (de Franse spoorwegen), Airbus en Schneider Electric zijn klant.Met de nieuwe investering wil het bedrijf volgens Reuters vijftig mensen aannemen en uitbreiden naar de rest van Europa. De investeringsronde werd geleid door Aleph Capital en ook Ventech en Open CNP deden mee. Eerder haalde het bedrijf al eens 38 miljoen euro op van onder meer Orange Ventures en Bpifrance.