De net benoemde Franse staatsecretaris voor nieuwe technologie, Nathalie Kosciusko-Morizet, ergert zich over de beperkende internettoegang in haar kantoor.

"Wegens de strenge veiligheidsvoorzieningen kan ik geen enkele website met beelden openen", zei ze in de krant Le Parisien. Ze geraakt bijvoorbeeld zelfs niet op de videowebsite YouTube.

Tot haar nieuwe opdrachten behoort onder andere de nieuwe eisen van de economische activiteiten op het internet. Zelfs premier François Fillon heeft zich een gsm met internettoegang moeten aanschaffen om de strenge ministeriële reglementering te omzeilen, zei Kosciusko-Morizet.

Bron: Belga

De net benoemde Franse staatsecretaris voor nieuwe technologie, Nathalie Kosciusko-Morizet, ergert zich over de beperkende internettoegang in haar kantoor. "Wegens de strenge veiligheidsvoorzieningen kan ik geen enkele website met beelden openen", zei ze in de krant Le Parisien. Ze geraakt bijvoorbeeld zelfs niet op de videowebsite YouTube. Tot haar nieuwe opdrachten behoort onder andere de nieuwe eisen van de economische activiteiten op het internet. Zelfs premier François Fillon heeft zich een gsm met internettoegang moeten aanschaffen om de strenge ministeriële reglementering te omzeilen, zei Kosciusko-Morizet. Bron: Belga