De opdracht wordt gegund aan Fujitsu Technology Solutions. Ook Systemat en Bull waren kandidaat, maar zij haalden het niet.

Om welk bedrag het gaat valt moeilijk te zeggen. "Het is een kadercontract voor stelselmatige vernieuwingen, dus er hangt geen vast bedrag aan vast" zegt Luc Slimbrouck van de Directieraad-Algemene Zaken, Financiën en Huisbestuur aan onze redactie. Zodra een server te oud is of stuk gaat wordt hij vervangen door Fujitsu.

Concreet gaat het om X86 servers waarvan de meesten in een 19 inch rack zullen terechtkomen. Als criteria voor de selectie kiest De Kamer voor het economisch meest voordelige aanbod waarbij de technische kwaliteiten de kostprijs het belangrijkst zijn. Onderhoud, support en leveringstermijn spelen in mindere mate een rol.

De opdracht wordt gegund aan Fujitsu Technology Solutions. Ook Systemat en Bull waren kandidaat, maar zij haalden het niet. Om welk bedrag het gaat valt moeilijk te zeggen. "Het is een kadercontract voor stelselmatige vernieuwingen, dus er hangt geen vast bedrag aan vast" zegt Luc Slimbrouck van de Directieraad-Algemene Zaken, Financiën en Huisbestuur aan onze redactie. Zodra een server te oud is of stuk gaat wordt hij vervangen door Fujitsu.Concreet gaat het om X86 servers waarvan de meesten in een 19 inch rack zullen terechtkomen. Als criteria voor de selectie kiest De Kamer voor het economisch meest voordelige aanbod waarbij de technische kwaliteiten de kostprijs het belangrijkst zijn. Onderhoud, support en leveringstermijn spelen in mindere mate een rol.