Glovia, de erp-poot van de Fujitsu-groep, heeft met Jim Errington een nieuwe managing director EMEA. Ben Van Eck is op pensioen vertrokken.

In zijn nieuwe rol zal Jim Errington de EMEA-filialen van Fujitsu Glovia, in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, leiden. Errington was voordien director of sales support voor Fujitsu Glovia US en UK. Hij werkt al sinds 1990 bij Glovia. Voordien was hij aan de slag bij British Coal, Black & Decker en The BTR group.

Ben Van Eck is op pensioen vertrokken als managing director van Glovia in Nederland. Hij was er al aan de slag sinds 1986.

Glovia, de erp-poot van de Fujitsu-groep, heeft met Jim Errington een nieuwe managing director EMEA. Ben Van Eck is op pensioen vertrokken. In zijn nieuwe rol zal Jim Errington de EMEA-filialen van Fujitsu Glovia, in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, leiden. Errington was voordien director of sales support voor Fujitsu Glovia US en UK. Hij werkt al sinds 1990 bij Glovia. Voordien was hij aan de slag bij British Coal, Black & Decker en The BTR group. Ben Van Eck is op pensioen vertrokken als managing director van Glovia in Nederland. Hij was er al aan de slag sinds 1986.