Yves Schellekens is vertrokken bij Fujitsu Services. Hij wordt vervangen door de Fransman Jean-François Guerrier.

Waarom Yves Schellekens de laan werd uitgestuurd, daarover wordt bij het bedrijf niet gecommuniceerd. Ook bij Schellekens staat de telefoon voorlopig uit. Schellekens (48) was net geen twee jaar aan de slag bij Fujitsu Services. Voordien was hij onder meer managing director bij EDS Belux.

Schellekens wordt vervangen door de Fransman Jean-François Guerrier (57). Guerrier werkt inmiddels vijf jaar voor Fujitsu Services. Hij was actief als directeur van Fujitsu Services Frankrijk en tot voor kort als director Service Delivery voor Fujitsu Services Continental Europe. Voor hij bij Fujitsu Services aan de slag ging, werkte Jean-François Guerrier 16 jaar voor EDS.

Fujitsu Services Belux is met een omzet van 42 miljoen euro en 330 mensen (waarvan 100 contracters) maar een kleine garnaal binnen de Europese organisatie van het bedrijf, waarvan het zwaartepunt in Groot-Brittannië ligt. De vraag waarom het bedrijf een dergelijk zwaargewicht aan de top van het Belux-filiaal plaatst, voedt de speculaties over nakende herschikkingen binnen de Fujitsu-groep. Het Japanse moederbedrijf kocht immers onlangs het belang van Siemens over in Fujitsu Siemens Computers en dat zorgde onmiddellijk voor geruchten over een mogelijke fusie. Overigens verliet bij ook Fujitsu Services UK directeur David Courtley recent nog het bedrijf.

Yves Schellekens is vertrokken bij Fujitsu Services. Hij wordt vervangen door de Fransman Jean-François Guerrier. Waarom Yves Schellekens de laan werd uitgestuurd, daarover wordt bij het bedrijf niet gecommuniceerd. Ook bij Schellekens staat de telefoon voorlopig uit. Schellekens (48) was net geen twee jaar aan de slag bij Fujitsu Services. Voordien was hij onder meer managing director bij EDS Belux. Schellekens wordt vervangen door de Fransman Jean-François Guerrier (57). Guerrier werkt inmiddels vijf jaar voor Fujitsu Services. Hij was actief als directeur van Fujitsu Services Frankrijk en tot voor kort als director Service Delivery voor Fujitsu Services Continental Europe. Voor hij bij Fujitsu Services aan de slag ging, werkte Jean-François Guerrier 16 jaar voor EDS. Fujitsu Services Belux is met een omzet van 42 miljoen euro en 330 mensen (waarvan 100 contracters) maar een kleine garnaal binnen de Europese organisatie van het bedrijf, waarvan het zwaartepunt in Groot-Brittannië ligt. De vraag waarom het bedrijf een dergelijk zwaargewicht aan de top van het Belux-filiaal plaatst, voedt de speculaties over nakende herschikkingen binnen de Fujitsu-groep. Het Japanse moederbedrijf kocht immers onlangs het belang van Siemens over in Fujitsu Siemens Computers en dat zorgde onmiddellijk voor geruchten over een mogelijke fusie. Overigens verliet bij ook Fujitsu Services UK directeur David Courtley recent nog het bedrijf.