Fujitsu Siemens Computers Luxemburg heeft zijn ondersteuningscontract voor de BS2000 bij de Europese Commissie verlengd.

Het gaat om een BS2000-mainframe die in Luxemburg geposteerd staat. Fujitsu Siemens krijgt 2,09 miljoen euro voor de verlenging van de ondersteuning en het onderhoud van de het mainframe. Het bedrijf onderhoudt ook de daarmee samenhangende hardware en software.

Er werd enkel met Fujitsu Siemens onderhandeld. De Europese Commissie had aanvankelijk gerekend op een budget van 1,65 miljoen euro, maar moest dus een hogere prijs dulden. Over de duur van het contract wordt niets vermeld.

Ter verduidelijking: de totale waarde (oorspronkelijke waarde + verlenging) bedraagt 2,09 miljoen euro.

Fujitsu Siemens Computers Luxemburg heeft zijn ondersteuningscontract voor de BS2000 bij de Europese Commissie verlengd. Het gaat om een BS2000-mainframe die in Luxemburg geposteerd staat. Fujitsu Siemens krijgt 2,09 miljoen euro voor de verlenging van de ondersteuning en het onderhoud van de het mainframe. Het bedrijf onderhoudt ook de daarmee samenhangende hardware en software. Er werd enkel met Fujitsu Siemens onderhandeld. De Europese Commissie had aanvankelijk gerekend op een budget van 1,65 miljoen euro, maar moest dus een hogere prijs dulden. Over de duur van het contract wordt niets vermeld. Ter verduidelijking: de totale waarde (oorspronkelijke waarde + verlenging) bedraagt 2,09 miljoen euro.