The New York Times onthulde vorige maand dat Apple aan het experimenteren is met een slimme horloge, die je in verbinding kan brengen met je iPhone om apps te gebruiken en notificaties te laten binnenkomen. Dit gadget zou volgens de Amerikaanse krant over een OLED-scherm beschikken dat vervaardigd is uit een soort glas dat je om je pols kunt buigen.

LG, een producent van schermen dat aan Apple een belangrijke klant heeft, maakte zopas bekend dat het eind dit jaar begint met de massaproductie van zo'n buigbare OLED-schermen. Hoewel niet zeker is voor wie deze displays bestemd zijn, wordt gefluisterd dat ze voor Apple's smartwatch zullen dienen.

The New York Times onthulde vorige maand dat Apple aan het experimenteren is met een slimme horloge, die je in verbinding kan brengen met je iPhone om apps te gebruiken en notificaties te laten binnenkomen. Dit gadget zou volgens de Amerikaanse krant over een OLED-scherm beschikken dat vervaardigd is uit een soort glas dat je om je pols kunt buigen. LG, een producent van schermen dat aan Apple een belangrijke klant heeft, maakte zopas bekend dat het eind dit jaar begint met de massaproductie van zo'n buigbare OLED-schermen. Hoewel niet zeker is voor wie deze displays bestemd zijn, wordt gefluisterd dat ze voor Apple's smartwatch zullen dienen.