Sommige Galaxy Note 4-toestellen bevatten een probleem waarbij spleten in de schermrand van het toestel kunnen ontstaan. In zo'n kier past een visitekaartje of een bankkaart, schrijft Bright.nl.

Het probleem leidde tot heel wat Twittervermaak: na #bendgate, waar Samsung trouwens openlijk mee lachte, is nu de hashtag #gapgate populair.

Volgens Samsung wordt in de handleiding van de Note 4 wel vermeld dat er mogelijk spleetjes in het toestel kunnen komen. Dit heeft volgens het bedrijf geen negatieve impact op de werking van het apparaat. Al lijkt het ons toch niet zo wenselijk als er stof of ander vuil in de phablet kruipt.

Sommige Galaxy Note 4-toestellen bevatten een probleem waarbij spleten in de schermrand van het toestel kunnen ontstaan. In zo'n kier past een visitekaartje of een bankkaart, schrijft Bright.nl.Het probleem leidde tot heel wat Twittervermaak: na #bendgate, waar Samsung trouwens openlijk mee lachte, is nu de hashtag #gapgate populair. Volgens Samsung wordt in de handleiding van de Note 4 wel vermeld dat er mogelijk spleetjes in het toestel kunnen komen. Dit heeft volgens het bedrijf geen negatieve impact op de werking van het apparaat. Al lijkt het ons toch niet zo wenselijk als er stof of ander vuil in de phablet kruipt.