Binnen het infrastructure protection segment wordt er veel meer besteed aan security testing om lekken te voorkomen en door de groei van DevOps. Daardoor is er meer behoefte aan interactive application security testing (IAST).

Security services groeit ook snel, vooral IT outsourcing (ITO), consulting en implementation services. Er is minder behoefte aan hardware support security services door de komst van virtual appliances, public cloud en software as a service (SaaS) security toepassingen.

Ook de komst van de EU General Data Protection Regulation (GDPR) wetgeving zorgt voor meer vraag naar zaken zoals data loss prevention (dlp).

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Binnen het infrastructure protection segment wordt er veel meer besteed aan security testing om lekken te voorkomen en door de groei van DevOps. Daardoor is er meer behoefte aan interactive application security testing (IAST).Security services groeit ook snel, vooral IT outsourcing (ITO), consulting en implementation services. Er is minder behoefte aan hardware support security services door de komst van virtual appliances, public cloud en software as a service (SaaS) security toepassingen.Ook de komst van de EU General Data Protection Regulation (GDPR) wetgeving zorgt voor meer vraag naar zaken zoals data loss prevention (dlp).In samenwerking met Dutch IT-Channel.