Gboard is een toetsenbord waarin Googles zoekmachine is verwerkt. Handig als je net met iemand ergens over aan het discussiëren bent of als je snel wilt weten tot hoe laat een bepaalde winkel open is. Naast de ingebouwde Google-zoeker is er ook een tool om snel emoji en GIF's toe te voegen. Verder kun je naast het ouderwetse typen ook swipen met Gboard.

Gboard is een update voor Google Keyboard en moet vanzelf opduiken in de Play Store. Mocht je daar niet op willen wachten, kun je een APK-installatiebestand downloaden van het web.

Gboard is een toetsenbord waarin Googles zoekmachine is verwerkt. Handig als je net met iemand ergens over aan het discussiëren bent of als je snel wilt weten tot hoe laat een bepaalde winkel open is. Naast de ingebouwde Google-zoeker is er ook een tool om snel emoji en GIF's toe te voegen. Verder kun je naast het ouderwetse typen ook swipen met Gboard.Gboard is een update voor Google Keyboard en moet vanzelf opduiken in de Play Store. Mocht je daar niet op willen wachten, kun je een APK-installatiebestand downloaden van het web.