Er is een nieuwe stap gezet in de komst van een Microsoft Innovation Center (MIC) naar Bergen. Belgacom en de twee toekomstige eigenaars van het Telindus-gebouw hebben een belofte tot verkoop getekend.

Het bericht staat in L'Echo. De toekomstige eigenaars van het gebouw zijn de intercommunale Idea en het bedrijf Virtual Incubateur, dat voor 87,5 procent eigendom is van het Waalse Gewest via Sofipole.

De operatie kost, zonder de grond van 65 are, 2,2 miljoen euro voor 2.000 vierkante meter nuttige oppervlakte. Het MIC zou daarvan 500 vierkante meter innemen (als huurder van Virtual Incubateur). Voor de inrichting van de site is naar schatting 1,3 miljoen euro nodig. Bijn al het benodigde geld wordt geleverd door het Waalse Gewest.

Bron: Belga

Er is een nieuwe stap gezet in de komst van een Microsoft Innovation Center (MIC) naar Bergen. Belgacom en de twee toekomstige eigenaars van het Telindus-gebouw hebben een belofte tot verkoop getekend. Het bericht staat in L'Echo. De toekomstige eigenaars van het gebouw zijn de intercommunale Idea en het bedrijf Virtual Incubateur, dat voor 87,5 procent eigendom is van het Waalse Gewest via Sofipole. De operatie kost, zonder de grond van 65 are, 2,2 miljoen euro voor 2.000 vierkante meter nuttige oppervlakte. Het MIC zou daarvan 500 vierkante meter innemen (als huurder van Virtual Incubateur). Voor de inrichting van de site is naar schatting 1,3 miljoen euro nodig. Bijn al het benodigde geld wordt geleverd door het Waalse Gewest. Bron: Belga