De iOS-apps van Air France en KLM ondersteunen voortaan Apple's Passbook-toepassing, waarin je kortingsbonnen, concert- of bioscoopkaartjes digitaal kunt bewaren.

De Passbook-ondersteuning van Air France en KLM betekent dat je ook je instapkaarten voor het vliegtuig op je iPhone kunt opslaan, en dat je ze niet langer hoeft af te drukken. Het volstaat om aan de gate het schermpje van je telefoon te laten scannen.

Al kijken sommige stewards of douaniers nog altijd raar op als je geen papieren vliegticket kunt voorleggen. En als de batterij van je iPhone het begeeft, heb je natuurlijk helemaal niets meer in handen en moet je als nog tegen betaling een papieren boardingpass laten afdrukken.

Lufthansa, United en Iberia gingen Air France en KLM al vooraf met Passbook-ondersteuningen.

De iOS-apps van Air France en KLM ondersteunen voortaan Apple's Passbook-toepassing, waarin je kortingsbonnen, concert- of bioscoopkaartjes digitaal kunt bewaren. De Passbook-ondersteuning van Air France en KLM betekent dat je ook je instapkaarten voor het vliegtuig op je iPhone kunt opslaan, en dat je ze niet langer hoeft af te drukken. Het volstaat om aan de gate het schermpje van je telefoon te laten scannen. Al kijken sommige stewards of douaniers nog altijd raar op als je geen papieren vliegticket kunt voorleggen. En als de batterij van je iPhone het begeeft, heb je natuurlijk helemaal niets meer in handen en moet je als nog tegen betaling een papieren boardingpass laten afdrukken. Lufthansa, United en Iberia gingen Air France en KLM al vooraf met Passbook-ondersteuningen.