Eerst zullen gebruikers in de staten Arizona en Georgia de mogelijkheid krijgen. Daarna volgen Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma en Utah. Apple ziet de applicatie als 'een belangrijke stap in ons streven om fysieke portemonnees te vervangen door veilige en makkelijke mobiele varianten'.

De identiteitsbewijzen moeten worden ingevoerd op een gelijkaardige manier als dat nu al gebeurt met betaalpassen en bankkaarten in de app. De staat die het bewijs heeft uitgegeven moet dan de echtheid bevestigen. Het techbedrijf zegt met nog meer staten in overleg te zijn om de digitale identificatiebewijzen verder uit te rollen.

Eerst zullen gebruikers in de staten Arizona en Georgia de mogelijkheid krijgen. Daarna volgen Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma en Utah. Apple ziet de applicatie als 'een belangrijke stap in ons streven om fysieke portemonnees te vervangen door veilige en makkelijke mobiele varianten'.De identiteitsbewijzen moeten worden ingevoerd op een gelijkaardige manier als dat nu al gebeurt met betaalpassen en bankkaarten in de app. De staat die het bewijs heeft uitgegeven moet dan de echtheid bevestigen. Het techbedrijf zegt met nog meer staten in overleg te zijn om de digitale identificatiebewijzen verder uit te rollen.