Bij de presentatie van de iPhone 7 was het ontbreken van een koptelefoonaansluiting het meest besproken onderdeel. Veel gebruikers zouden liever nog altijd een 3,5mm jack in het toestel hebben, maar Apple vindt dat niet meer nodig.

Om hierop in te spelen maakte Taras Maksimuk de video over de verborgen koptelefoonpoort. Het gaat uiteraard om een grap - of een prank, zoals dat in YouTubetermen heet. Veel mensen zijn in de video geïnteresseerd, want in 10 dagen heeft hij al meer dan 10 miljoen views.

En sommigen van de kijkers lijken in de grap van Maksimuk te trappen. Dit terwijl een korte blik op zijn YouTube-kanaal toont dat hij 'gespecialiseerd in het kapotmaken van technologie voor jouw plezier' is; onder zijn video's staan 'wat gebeurt er als je de iPhone 7 in een microgolf stopt?' en 'kan een iPhone 7 vijf minuten in vloeibare stikstof overleven?'.

Onder de video van Maksimuk staan tal van reacties met klachten als: "WTF??? Fuck you! My screen turned black the moment I started drilling and now I can't even open it."

De reacties zijn niet altijd serieus te nemen, omdat er genoeg grappenmakers tussen zullen zitten die doen alsof, maar je moet ervan uitgaan dat er in ieder geval een paar mensen tussen zitten die in de 'truc' getrapt zijn.

(WK)

Bij de presentatie van de iPhone 7 was het ontbreken van een koptelefoonaansluiting het meest besproken onderdeel. Veel gebruikers zouden liever nog altijd een 3,5mm jack in het toestel hebben, maar Apple vindt dat niet meer nodig.Om hierop in te spelen maakte Taras Maksimuk de video over de verborgen koptelefoonpoort. Het gaat uiteraard om een grap - of een prank, zoals dat in YouTubetermen heet. Veel mensen zijn in de video geïnteresseerd, want in 10 dagen heeft hij al meer dan 10 miljoen views.En sommigen van de kijkers lijken in de grap van Maksimuk te trappen. Dit terwijl een korte blik op zijn YouTube-kanaal toont dat hij 'gespecialiseerd in het kapotmaken van technologie voor jouw plezier' is; onder zijn video's staan 'wat gebeurt er als je de iPhone 7 in een microgolf stopt?' en 'kan een iPhone 7 vijf minuten in vloeibare stikstof overleven?'.Onder de video van Maksimuk staan tal van reacties met klachten als: "WTF??? Fuck you! My screen turned black the moment I started drilling and now I can't even open it."De reacties zijn niet altijd serieus te nemen, omdat er genoeg grappenmakers tussen zullen zitten die doen alsof, maar je moet ervan uitgaan dat er in ieder geval een paar mensen tussen zitten die in de 'truc' getrapt zijn.(WK)