Het lek werd deze week ontdekt door klanten van Apple en komt voor op alle apparaten van iPhone tot iMac. Het treedt op als een gebruiker een groepsgesprek via FaceTime begint. Niet alleen geluid maar ook beeld kan gelekt worden. De bellers krijgen het beeld te zien als diegene die ze bellen toevallig op een aan/uit- of volumeknop drukt.

Apple haalde maandag de functionaliteit van FaceTime-groepsbellen tijdelijk uit de lucht en beloofde deze week met een oplossing te komen. De optie om een groepsgesprek via FaceTime te voeren werd eind vorig jaar toegevoegd aan Apple-apparaten in een software-update.

Het lek werd deze week ontdekt door klanten van Apple en komt voor op alle apparaten van iPhone tot iMac. Het treedt op als een gebruiker een groepsgesprek via FaceTime begint. Niet alleen geluid maar ook beeld kan gelekt worden. De bellers krijgen het beeld te zien als diegene die ze bellen toevallig op een aan/uit- of volumeknop drukt.Apple haalde maandag de functionaliteit van FaceTime-groepsbellen tijdelijk uit de lucht en beloofde deze week met een oplossing te komen. De optie om een groepsgesprek via FaceTime te voeren werd eind vorig jaar toegevoegd aan Apple-apparaten in een software-update.