Tijdens de bespreking met de telecomproviders gaf Apple al aan dat als er nog dit jaar een Apple Watch met mobiele data zou komen, die pas later op de markt zou komen. Op zijn vroegst zou dat in december kunnen.

De nieuwe Apple Watch krijgt wel eigen gps, waardoor het apparaat bruikbaarder is tijdens het sporten. Ook voor navigatiedoeleinden is dit praktisch. De Apple Watch helemaal loskoppelen van de iPhone lukt echter nog niet door technologische belemmeringen.

Apple houdt naar verwachting begin september een evenement. Daarbij wordt een nieuwe generatie iPhones en ook de nieuwe Apple Watch verwacht. (ANP)

Tijdens de bespreking met de telecomproviders gaf Apple al aan dat als er nog dit jaar een Apple Watch met mobiele data zou komen, die pas later op de markt zou komen. Op zijn vroegst zou dat in december kunnen.De nieuwe Apple Watch krijgt wel eigen gps, waardoor het apparaat bruikbaarder is tijdens het sporten. Ook voor navigatiedoeleinden is dit praktisch. De Apple Watch helemaal loskoppelen van de iPhone lukt echter nog niet door technologische belemmeringen.Apple houdt naar verwachting begin september een evenement. Daarbij wordt een nieuwe generatie iPhones en ook de nieuwe Apple Watch verwacht. (ANP)