Of de MacBook Pro een eigen presentatie krijgt is niet duidelijk. Het is ook zeer goed mogelijk dat de computers zonder evenement verschijnen.

Op de nieuwe MacBook Pro vervangt een strip OLED-touchscreen de functietoetsen volgens geruchten. Ook zou de aan/uit-knop een geïntegreerde vingerafdrukscanner krijgen en krijgt de laptop USB-C-aansluitingen.

De MacBook Pro is hard aan een update toe. Het vorige model is ruim veertien maanden oud. Er is zelfs een MacBook Pro te koop die al vier jaar niet meer geüpdatet is.

(ANP/WK)

Of de MacBook Pro een eigen presentatie krijgt is niet duidelijk. Het is ook zeer goed mogelijk dat de computers zonder evenement verschijnen.Op de nieuwe MacBook Pro vervangt een strip OLED-touchscreen de functietoetsen volgens geruchten. Ook zou de aan/uit-knop een geïntegreerde vingerafdrukscanner krijgen en krijgt de laptop USB-C-aansluitingen.De MacBook Pro is hard aan een update toe. Het vorige model is ruim veertien maanden oud. Er is zelfs een MacBook Pro te koop die al vier jaar niet meer geüpdatet is.(ANP/WK)