De erkenning van het probleem kwam in een e-mail aan Amerikaanse media. In het bericht laat een woordvoerder weten dat Microsoft en Apple aan een oplossing werken, zonder verder in details te treden. Mac-gebruikers die problemen hebben met Office 2016, moeten de nieuwe updates in de gaten houden en liefst auto-update inschakelen.

Hoe lang ze dat moeten doen, is kennelijk ook Microsoft onduidelijk. In een bijdrage op de vraag- en antwoordsectie van de Microsoft-site liet senior support manager Faisal Jeelani weten dat Microsoft hard werkt aan een oplossing, maar dat er nog geen zicht is op een datum waarop die met de getroffenen gedeeld kan worden.

Het is nog steeds onduidelijk waardoor het probleem is ontstaan. Uit de discussies op de verschillende fora is wel duidelijk dat bètatesters van Office 2016 en El Capitan het probleem - of een soortgelijk probleem - al hadden opgemerkt.

Bron: Automatiseringgids

De erkenning van het probleem kwam in een e-mail aan Amerikaanse media. In het bericht laat een woordvoerder weten dat Microsoft en Apple aan een oplossing werken, zonder verder in details te treden. Mac-gebruikers die problemen hebben met Office 2016, moeten de nieuwe updates in de gaten houden en liefst auto-update inschakelen.Hoe lang ze dat moeten doen, is kennelijk ook Microsoft onduidelijk. In een bijdrage op de vraag- en antwoordsectie van de Microsoft-site liet senior support manager Faisal Jeelani weten dat Microsoft hard werkt aan een oplossing, maar dat er nog geen zicht is op een datum waarop die met de getroffenen gedeeld kan worden.Het is nog steeds onduidelijk waardoor het probleem is ontstaan. Uit de discussies op de verschillende fora is wel duidelijk dat bètatesters van Office 2016 en El Capitan het probleem - of een soortgelijk probleem - al hadden opgemerkt. Bron: Automatiseringgids