Hewlett-Packard heeft een opvolger gevonden voor Eric Van Bael. Geert Rottier wordt managing director en country manager van de enterprise group HP België en Luxemburg.

Rottier werkte de afgelopen vijftien jaar voor de groep en was in zijn meest recente functie verantwoordelijk voor de accounts in de commerciële en publieke sector. Hij kwam bij HP terecht toen het bedrijf in 1997 het Amsterdamse prolin overnam. Later werkte Rottier nog voor de startup Filepool (intussen overgenomen door EMC) als business development manager.

De nieuwe topman volgt Eric Van Bael op. Midden februari raakte bekend dat de topman promoveert naar een Europese functie bij HP als vicepresident. HP Belux heeft een omzet van ruim 929 miljoen euro en telt ongeveer 2.200 werknemers.

Hewlett-Packard heeft een opvolger gevonden voor Eric Van Bael. Geert Rottier wordt managing director en country manager van de enterprise group HP België en Luxemburg. Rottier werkte de afgelopen vijftien jaar voor de groep en was in zijn meest recente functie verantwoordelijk voor de accounts in de commerciële en publieke sector. Hij kwam bij HP terecht toen het bedrijf in 1997 het Amsterdamse prolin overnam. Later werkte Rottier nog voor de startup Filepool (intussen overgenomen door EMC) als business development manager. De nieuwe topman volgt Eric Van Bael op. Midden februari raakte bekend dat de topman promoveert naar een Europese functie bij HP als vicepresident. HP Belux heeft een omzet van ruim 929 miljoen euro en telt ongeveer 2.200 werknemers.