Belgacom heeft voor zijn 'Service Delivery Engine & Wholesale' gekozen voor een interne benoeming. Geert Standaert wordt de nieuwe executive vice president en groeit door tot het directiecomité.

Na het overstap van de Amerikaan Scott Alcott naar de consumentenafdeling van Belgacom begin dit jaar, werd de infrastructuurafdeling ad interim geleid door Bruno Chauvat.

Ceo Didier Bellens heeft voor deze zeer belangrijke afdeling nu gekozen voor een interne benoeming. Het gaat om Geert Standaert die al 18 jaar bij Belgacom aan de slag is. Hij heeft heel wat it- en netwerkervaring en was binnen de afdeling sinds 2007 vice president customer operations.

De business unit verzorgt ook de wholesale-diensten voor andere operatoren. Vorig jaar haalde de afdeling een omzet van 318 miljoen euro (-6,9%).

Belgacom heeft voor zijn 'Service Delivery Engine & Wholesale' gekozen voor een interne benoeming. Geert Standaert wordt de nieuwe executive vice president en groeit door tot het directiecomité. Na het overstap van de Amerikaan Scott Alcott naar de consumentenafdeling van Belgacom begin dit jaar, werd de infrastructuurafdeling ad interim geleid door Bruno Chauvat. Ceo Didier Bellens heeft voor deze zeer belangrijke afdeling nu gekozen voor een interne benoeming. Het gaat om Geert Standaert die al 18 jaar bij Belgacom aan de slag is. Hij heeft heel wat it- en netwerkervaring en was binnen de afdeling sinds 2007 vice president customer operations. De business unit verzorgt ook de wholesale-diensten voor andere operatoren. Vorig jaar haalde de afdeling een omzet van 318 miljoen euro (-6,9%).