Toen Geert Van Peteghem in 2002 startte bij storageleverancier EMC was dat als partner sales manager voor regio Noord-Europa. Het is ook precies die doorgedreven partner-aanpak die hem nu naar Microsoft leidt. "Maar ook de hele propositie rond de cloud en het knappe acquisitieparcours met veel aandacht voor data en contextual analytics waren voor mij punten waarom ik voor Microsoft kies", verduidelijkt Geert Van Peteghem . Van Peteghem start op 1 september als sales director corporate accounts, en wordt daarbij verantwoordelijk voor een flink deel van de omzet van Microsoft in ons land.

In 2006 werd Van Peteghem benoemd tot country manager Belux bij EMC: een job die hij bijna 7 jaar uitvoerde. Nadien groeide hij internationaal door tot global services lead voor Noord- en Zuid-Europa en nadien tot director market development. In 2014 ging Geert Van Peteghem aan de slag bij SAS als managing director voor België en Luxemburg.

Sinds dit jaar is hij ook een van de mentors bij The Birdhouse: de start-up incubator van Aerey. Van Peteghem heeft een diploma Communicatiewetenschappen aan de UGent en volgde daarna nog een masteropleiding marketing management aan de Vlerick Business School.

Toen Geert Van Peteghem in 2002 startte bij storageleverancier EMC was dat als partner sales manager voor regio Noord-Europa. Het is ook precies die doorgedreven partner-aanpak die hem nu naar Microsoft leidt. "Maar ook de hele propositie rond de cloud en het knappe acquisitieparcours met veel aandacht voor data en contextual analytics waren voor mij punten waarom ik voor Microsoft kies", verduidelijkt Geert Van Peteghem . Van Peteghem start op 1 september als sales director corporate accounts, en wordt daarbij verantwoordelijk voor een flink deel van de omzet van Microsoft in ons land.In 2006 werd Van Peteghem benoemd tot country manager Belux bij EMC: een job die hij bijna 7 jaar uitvoerde. Nadien groeide hij internationaal door tot global services lead voor Noord- en Zuid-Europa en nadien tot director market development. In 2014 ging Geert Van Peteghem aan de slag bij SAS als managing director voor België en Luxemburg.Sinds dit jaar is hij ook een van de mentors bij The Birdhouse: de start-up incubator van Aerey. Van Peteghem heeft een diploma Communicatiewetenschappen aan de UGent en volgde daarna nog een masteropleiding marketing management aan de Vlerick Business School.