Van iedere Amerikaan die bij de afgelopen verkiezingen heeft meegedaan zijn persoonlijke gegevens verzameld, zoals namen en adressen maar ook de partij waarop is gestemd. Degene die de data in de slechts afgesloten server heeft gevonden, heeft dat meteen gemeld bij website Databreaches.net.

Grote onbekende

Het was niet meteen duidelijk wie de eigenaar van de server was en wie er dus verantwoordelijk is voor dit zeer grote datalek. Databreaches heeft inmiddels contact opgenomen met de FBI voor verder onderzoek. De server in kwestie is inmiddels losgekoppeld van internet, zodat niemand er meer bij kan.

Bron: Automatiseringgids.

Van iedere Amerikaan die bij de afgelopen verkiezingen heeft meegedaan zijn persoonlijke gegevens verzameld, zoals namen en adressen maar ook de partij waarop is gestemd. Degene die de data in de slechts afgesloten server heeft gevonden, heeft dat meteen gemeld bij website Databreaches.net.Grote onbekendeHet was niet meteen duidelijk wie de eigenaar van de server was en wie er dus verantwoordelijk is voor dit zeer grote datalek. Databreaches heeft inmiddels contact opgenomen met de FBI voor verder onderzoek. De server in kwestie is inmiddels losgekoppeld van internet, zodat niemand er meer bij kan.Bron: Automatiseringgids.