De Muzo creëert een soort persoonlijk geluidsveld binnen de ruimte, wat alles daarbuiten blokkeert. Als je de Muzo op een vlak oppervlak als een ruit plakt, stuurt hij trillingen richting dat oppervlak en gebruikt het een grote speaker om een geluid van buiten de ruimte te blokkeren. Hij kan daarvoor op drie verschillende manieren worden ingesteld:

  • Serenity: waarbij hij een omgeving creëert zonder trillingen van buitenaf;
  • Sleep: wat je beter laat slapen door een speciale soundscape;
  • Secret: wat ervoor zorgt dat je stem gemaskeerd wordt voor buitenaf, waardoor je in het openbaar ongestoord een privégesprek kunt hebben.

Muzo werd in de markt gezet door een campagne op Kickstarter, wat zeer goed ging: het doel was om 100.000 dollar binnen te halen, maar al snel stond de teller op 532.666 dollar. Inmiddels is het mogelijk om via Indiegogo een pre-order te plaatsen van het product dat 159 dollar kost.

Het product klinkt bijna te goed om waar te zijn, en zoals ook The Next Web opmerkt is het interessant om te zien of het daadwerkelijk werkt zoals de Muzo gepresenteerd is. Als dit het geval is, is het een zeer indrukwekkend apparaat waar veel vraag naar zal zijn.

De Muzo creëert een soort persoonlijk geluidsveld binnen de ruimte, wat alles daarbuiten blokkeert. Als je de Muzo op een vlak oppervlak als een ruit plakt, stuurt hij trillingen richting dat oppervlak en gebruikt het een grote speaker om een geluid van buiten de ruimte te blokkeren. Hij kan daarvoor op drie verschillende manieren worden ingesteld:Muzo werd in de markt gezet door een campagne op Kickstarter, wat zeer goed ging: het doel was om 100.000 dollar binnen te halen, maar al snel stond de teller op 532.666 dollar. Inmiddels is het mogelijk om via Indiegogo een pre-order te plaatsen van het product dat 159 dollar kost.Het product klinkt bijna te goed om waar te zijn, en zoals ook The Next Web opmerkt is het interessant om te zien of het daadwerkelijk werkt zoals de Muzo gepresenteerd is. Als dit het geval is, is het een zeer indrukwekkend apparaat waar veel vraag naar zal zijn.