Behalve Gimv dragen ook de andere bestaande investeerders PMV en CEO en stichter Edgard Vermeersch bij, voor samengeteld nog eens 2,5 miljoen euro.

Het verse kapitaal zal worden gebruikt om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zowel in Europa als de VS. Itineris kijkt ook naar overnamemogelijkheden.

Itineris - dat bestaat sinds 2003 - levert software waarmee water- en energiebedrijven onder meer hun meteropname en facturatie kunnen beheren. In 2016 werd een omzet gerealiseerd van 43 miljoen euro, een stijging met een kwart. De waterfactuur van de inwoners van Baltimore, aan de Amerikaanse oostkust, wordt bijvoorbeeld opgemaakt met software van Itineris.

Behalve Gimv dragen ook de andere bestaande investeerders PMV en CEO en stichter Edgard Vermeersch bij, voor samengeteld nog eens 2,5 miljoen euro. Het verse kapitaal zal worden gebruikt om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zowel in Europa als de VS. Itineris kijkt ook naar overnamemogelijkheden. Itineris - dat bestaat sinds 2003 - levert software waarmee water- en energiebedrijven onder meer hun meteropname en facturatie kunnen beheren. In 2016 werd een omzet gerealiseerd van 43 miljoen euro, een stijging met een kwart. De waterfactuur van de inwoners van Baltimore, aan de Amerikaanse oostkust, wordt bijvoorbeeld opgemaakt met software van Itineris.