De 41-jarige Gert Roeckx wordt de nieuwe ceo van Certipost, een 100 procent dochterbedrijf van De Post dat zich toelegt op elektronische facturatie.

Gert Roeckx verlaat dus Ricoh en de printerbusiness waar hij zestien jaar lang aan de slag was, eerst onder het vaandel van Nashuatec, later NRG en tot deze week Ricoh waar hij director advanced solutions was. Zijn jarenlange ervaring met document management kan hij ongetwijfeld gebruiken bij Certipost, een bedrijf dat zo'n 90 werknemers telt. Certipost ging in 2002 van start als een 50/50 joint venture van Belgacom en De Post. [Vorig jaar] nam De Post het voor 100 procent over.

Ceo Stijn Vander Plaetse [keerde in februari terug naar Belgacom]. Sindsdien was Certipost op zoek naar een nieuwe topman.

Gert Roeckx, een goedlachse gedreven fietser en bergliefhebber uit Erps-Kwerps, is handelsingenieur aan de EHSAL en volgde ook een Vlerick management opleiding. Hij heeft twee kinderen van 7 en 9 jaar.

De 41-jarige Gert Roeckx wordt de nieuwe ceo van Certipost, een 100 procent dochterbedrijf van De Post dat zich toelegt op elektronische facturatie. Gert Roeckx verlaat dus Ricoh en de printerbusiness waar hij zestien jaar lang aan de slag was, eerst onder het vaandel van Nashuatec, later NRG en tot deze week Ricoh waar hij director advanced solutions was. Zijn jarenlange ervaring met document management kan hij ongetwijfeld gebruiken bij Certipost, een bedrijf dat zo'n 90 werknemers telt. Certipost ging in 2002 van start als een 50/50 joint venture van Belgacom en De Post. [Vorig jaar] nam De Post het voor 100 procent over. Ceo Stijn Vander Plaetse [keerde in februari terug naar Belgacom]. Sindsdien was Certipost op zoek naar een nieuwe topman. Gert Roeckx, een goedlachse gedreven fietser en bergliefhebber uit Erps-Kwerps, is handelsingenieur aan de EHSAL en volgde ook een Vlerick management opleiding. Hij heeft twee kinderen van 7 en 9 jaar.