Het ziet er naar uit dat de eind deze maand gelanceerde S8 grotendeels uit een scherm zal bestaan. Daarbij was het de bedoeling dat de vingerafdrukscanner onder het scherm zou zitten, waardoor ook de home-button deels kan verdwijnen.

Maar volgens de Koreaanse site The Investor was er te weinig tijd om de technologie voldoende te ontwikkelen. Samsung doet hiervoor beroep op het bedrijf Synaptics, maar de eerste resultaten zouden te slecht zijn, aldus een bron uit de sector aan de website.

Omdat het toestel kort nadien in productie zou gaan, heeft Samsung daarom besloten om de vingerafdrukscanner op de achterkant van het scherm te plaatsen. The Investor verwacht daarom ook dat de home-knop zelf naar de achterkant zou verhuizen, al lijkt dit onzeker.

Het ziet er naar uit dat de eind deze maand gelanceerde S8 grotendeels uit een scherm zal bestaan. Daarbij was het de bedoeling dat de vingerafdrukscanner onder het scherm zou zitten, waardoor ook de home-button deels kan verdwijnen.Maar volgens de Koreaanse site The Investor was er te weinig tijd om de technologie voldoende te ontwikkelen. Samsung doet hiervoor beroep op het bedrijf Synaptics, maar de eerste resultaten zouden te slecht zijn, aldus een bron uit de sector aan de website.Omdat het toestel kort nadien in productie zou gaan, heeft Samsung daarom besloten om de vingerafdrukscanner op de achterkant van het scherm te plaatsen. The Investor verwacht daarom ook dat de home-knop zelf naar de achterkant zou verhuizen, al lijkt dit onzeker.