Na de serie Galaxy Note-toestellen - die qua formaat het midden houden tussen een smartphone en een tablet - komt Samsung dit jaar mogelijk met nóg grotere telefoons aanzetten. De schermformaten van de Galaxy Mega-smartphones bedragen 5,8 inch en 6,3 inch - ter vergelijking: de meest recente Galaxy Note (zie foto) heeft een schermdiagonaal van 5,5 inch. Dat meldt de website SamMobile.

De Galaxy Mega 5.8 wordt eind mei op de markt verwacht, de Mega 6.3 een maand later. Over beide toestellen zijn geen verdere specificaties bekend. Samsung heeft de komst van de Galaxy Mega zelf nog niet bevestigd.

Na de serie Galaxy Note-toestellen - die qua formaat het midden houden tussen een smartphone en een tablet - komt Samsung dit jaar mogelijk met nóg grotere telefoons aanzetten. De schermformaten van de Galaxy Mega-smartphones bedragen 5,8 inch en 6,3 inch - ter vergelijking: de meest recente Galaxy Note (zie foto) heeft een schermdiagonaal van 5,5 inch. Dat meldt de website SamMobile. De Galaxy Mega 5.8 wordt eind mei op de markt verwacht, de Mega 6.3 een maand later. Over beide toestellen zijn geen verdere specificaties bekend. Samsung heeft de komst van de Galaxy Mega zelf nog niet bevestigd.