De Yuneec van Breeze is een kleine drone van 24 cm lang en weegt slechts 385 gram. Omdat de wieken van het toestel opvouwbaar zijn, past het toestel bovendien in een tas waardoor je hem makkelijk kan meenemen. Met de 1.150 mAh batterij kan de drone zo'n twaalf minuten vliegen.

De drone van Breeze beschikt over een beweegbare 4K camera (720p blij een livestream) en heeft functies als een follow me-modus en een selfiemodus. Ook kan het rond een persoon of bepaald object cirkelen. De besturing loopt via een wifi-verbinding met je smartphone.

De Yuneec van Breeze is een kleine drone van 24 cm lang en weegt slechts 385 gram. Omdat de wieken van het toestel opvouwbaar zijn, past het toestel bovendien in een tas waardoor je hem makkelijk kan meenemen. Met de 1.150 mAh batterij kan de drone zo'n twaalf minuten vliegen.De drone van Breeze beschikt over een beweegbare 4K camera (720p blij een livestream) en heeft functies als een follow me-modus en een selfiemodus. Ook kan het rond een persoon of bepaald object cirkelen. De besturing loopt via een wifi-verbinding met je smartphone.