Het consortium 'GetSys', een samenwerking tussen de it-dienstenbedrijven Getronics Belux en Systemat, heeft opnieuw een belangrijke Europese opdracht in de wacht gesleept. Het zogenaamde PrinCeSSe-raamcontract, voor de levering van printing- en scanningmateriaal aan de Europese instellingen, is goed voor ruim 94 miljoen euro over 6 jaar.

Via het PrinCeSSe-raamcontract wil de Europese Commissie printers, kopieerapparaten en scanners kunnen aankopen, gecombineerd met de nodige 'consumables' (inktpatronen en dies meer), bijhorend onderhoud en dienstverlening. Het gamma van te bestellen toestellen gaat erg breed: van simpele zwart-wit printers en multifunctionals over persoonlijke kantoorprinters tot barcodelezers en -printers, labelprinters, plotters, scanners en zelfs faxtoestellen. In totaal schat de Commissie dat de verschillende Europese instellingen over zes jaar alles samen ongeveer 36.000 toestellen zullen bestellen.

Het is niet het eerste succes van de Getronics-Systemat tandem bij de Europese Commissie. In 2007 won het consortium een perceel in het grootschalige multifunctionals-raamcontract, goed voor zo'n 40 miljoen euro.

Het consortium 'GetSys', een samenwerking tussen de it-dienstenbedrijven Getronics Belux en Systemat, heeft opnieuw een belangrijke Europese opdracht in de wacht gesleept. Het zogenaamde PrinCeSSe-raamcontract, voor de levering van printing- en scanningmateriaal aan de Europese instellingen, is goed voor ruim 94 miljoen euro over 6 jaar. Via het PrinCeSSe-raamcontract wil de Europese Commissie printers, kopieerapparaten en scanners kunnen aankopen, gecombineerd met de nodige 'consumables' (inktpatronen en dies meer), bijhorend onderhoud en dienstverlening. Het gamma van te bestellen toestellen gaat erg breed: van simpele zwart-wit printers en multifunctionals over persoonlijke kantoorprinters tot barcodelezers en -printers, labelprinters, plotters, scanners en zelfs faxtoestellen. In totaal schat de Commissie dat de verschillende Europese instellingen over zes jaar alles samen ongeveer 36.000 toestellen zullen bestellen. Het is niet het eerste succes van de Getronics-Systemat tandem bij de Europese Commissie. In 2007 won het consortium een perceel in het grootschalige multifunctionals-raamcontract, goed voor zo'n 40 miljoen euro.