De overname wordt gedaan door Getronics Family, de groep achter Getronics, GWA en Connectis en slaat op de managed cloud business van Colt in België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, Italië, India, Roemenië en Zwitserland.

Tegelijk komt er een strategisch go-to-market partnerschap tussen beide spelers waarbij Getronics voortaan instaat voor de managed cloud services van de klanten van Colt. Daarbij krijgt Getronics toegang tot het netwerk en de spraak- en datacentervermogens van Colt. In totaal gaat het om zo'n zeshonderd klanten.

Wat Getronics betaalt voor de overname van de business unit is niet bekend. Ook is de deal nog onderhevig aan goedkeuring door lokale mededingingsautoriteiten.

De overname wordt gedaan door Getronics Family, de groep achter Getronics, GWA en Connectis en slaat op de managed cloud business van Colt in België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, Italië, India, Roemenië en Zwitserland.Tegelijk komt er een strategisch go-to-market partnerschap tussen beide spelers waarbij Getronics voortaan instaat voor de managed cloud services van de klanten van Colt. Daarbij krijgt Getronics toegang tot het netwerk en de spraak- en datacentervermogens van Colt. In totaal gaat het om zo'n zeshonderd klanten.Wat Getronics betaalt voor de overname van de business unit is niet bekend. Ook is de deal nog onderhevig aan goedkeuring door lokale mededingingsautoriteiten.