De infrastructuur verhuist naar Antwerp DC aan de Antwerpse Noorderlaan. De bedoeling is dat Getronics zo ook in de toekomst mee kan. "Deze nieuwe locatie biedt ons groeimogelijkheiden naar fysieke ruimte en nieuwe diensten", zegt Daniel Minschaert, ceo van Getronics Belux in een verklaring.

Het datacenter in Edegem voldeed niet meer aan de criteria van het bedrijf, zo was het geen tier III infrastructuur. Het datacenter van Antwerp DC voldoet wel aan de nodige certificaten. De migratie zelf gebeurde volgens het bedrijf zonder downtime.

Getronics maakte zelf een filmpje waarin het de verhuis toelicht.

De infrastructuur verhuist naar Antwerp DC aan de Antwerpse Noorderlaan. De bedoeling is dat Getronics zo ook in de toekomst mee kan. "Deze nieuwe locatie biedt ons groeimogelijkheiden naar fysieke ruimte en nieuwe diensten", zegt Daniel Minschaert, ceo van Getronics Belux in een verklaring.Het datacenter in Edegem voldeed niet meer aan de criteria van het bedrijf, zo was het geen tier III infrastructuur. Het datacenter van Antwerp DC voldoet wel aan de nodige certificaten. De migratie zelf gebeurde volgens het bedrijf zonder downtime.Getronics maakte zelf een filmpje waarin het de verhuis toelicht.