Getronics heeft zijn document process outsourcing-poot Infotechnique afgestoten wegens niet-strategisch. Het Franse Diadeis is de overnemer van dienst.

De ict-dienstendochter van KPN, Getronics, zegt al een tijdje zich te willen toeleggen op het portfolio van werkplekdienstverlening, connectiviteit, datacenters en adviesdiensten. Document process outsourcing (dpo) paste niet binnen dat lijstje, waardoor Infotechnique - met vestigingen in de Benelux en Frankrijk - op overschot was.

Bij Infotechnique werken 80 mensen. De firma draait een omzet van 12 miljoen euro. Met de overname wordt Diadeis een van de grotere dpo-spelers in Europa. Diadeis haalt vandaag een omzet van 30 miljoen euro. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Getronics heeft zijn document process outsourcing-poot Infotechnique afgestoten wegens niet-strategisch. Het Franse Diadeis is de overnemer van dienst. De ict-dienstendochter van KPN, Getronics, zegt al een tijdje zich te willen toeleggen op het portfolio van werkplekdienstverlening, connectiviteit, datacenters en adviesdiensten. Document process outsourcing (dpo) paste niet binnen dat lijstje, waardoor Infotechnique - met vestigingen in de Benelux en Frankrijk - op overschot was. Bij Infotechnique werken 80 mensen. De firma draait een omzet van 12 miljoen euro. Met de overname wordt Diadeis een van de grotere dpo-spelers in Europa. Diadeis haalt vandaag een omzet van 30 miljoen euro. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.