De volgende drie jaar gaat Getronics ondersteuning en onderhoud leveren aan Smals voor Cisco-netwerkmateriaal. Het contract heeft een geschatte waarde van 550.000 euro.

Het contract start op 1 april en gaat over de ondersteuning en onderhoud van het aangekochte netwerkmateriaal van Cisco. Ook Remote Systems Control, Service Level Management en Service Desk Support zijn mogelijk.

Het gaat daarbij over meer dan 1.000 actieve netwerkcomponenten bij Smals, het eHealth-platform en het extranet van de sociale zekerheid dat een twintigtal overheidsinstellingen bedient.

De waarde van het contract wordt geschat op 550.000 euro gespreid over drie jaar, maar kan onder dezelfde voorwaarden worden uitgebreid naar andere overheidsinstellingen die lid zijn van smalls.

In juni vorig jaar schreven we nog dat Belgacom voor 500.000 euro aan netwerkmateriaal van Cisco aan Smals zou gaan leveren. Maar dat contract bevat ook consultancy voor de installatie en ondersteuning gedurende drie jaar zit gaat het vermoedelijk om andere hardware.

De volgende drie jaar gaat Getronics ondersteuning en onderhoud leveren aan Smals voor Cisco-netwerkmateriaal. Het contract heeft een geschatte waarde van 550.000 euro. Het contract start op 1 april en gaat over de ondersteuning en onderhoud van het aangekochte netwerkmateriaal van Cisco. Ook Remote Systems Control, Service Level Management en Service Desk Support zijn mogelijk. Het gaat daarbij over meer dan 1.000 actieve netwerkcomponenten bij Smals, het eHealth-platform en het extranet van de sociale zekerheid dat een twintigtal overheidsinstellingen bedient. De waarde van het contract wordt geschat op 550.000 euro gespreid over drie jaar, maar kan onder dezelfde voorwaarden worden uitgebreid naar andere overheidsinstellingen die lid zijn van smalls. In juni vorig jaar schreven we nog dat Belgacom voor 500.000 euro aan netwerkmateriaal van Cisco aan Smals zou gaan leveren. Maar dat contract bevat ook consultancy voor de installatie en ondersteuning gedurende drie jaar zit gaat het vermoedelijk om andere hardware.