In juni trad Krzanich met onmiddellijke ingang af bij Intel vanwege een relatie met een werknemer, wat tegen de regels is bij het concern. Hij stond sinds mei 2013 aan het hoofd van 's werelds grootste chipbedrijf, waar hij al sinds 1982 werkte. De 58-jarige Krzanich volgt bij CDK bestuursvoorzitter Brian MacDonald op.

CDK wijst bij de benoeming van Krzanich op zijn ruime ervaring op technologiegebied. De jaaromzet van het bedrijf ligt op meer dan 2 miljard dollar. Het helpt autodealers onder meer met automatisering.

In juni trad Krzanich met onmiddellijke ingang af bij Intel vanwege een relatie met een werknemer, wat tegen de regels is bij het concern. Hij stond sinds mei 2013 aan het hoofd van 's werelds grootste chipbedrijf, waar hij al sinds 1982 werkte. De 58-jarige Krzanich volgt bij CDK bestuursvoorzitter Brian MacDonald op.CDK wijst bij de benoeming van Krzanich op zijn ruime ervaring op technologiegebied. De jaaromzet van het bedrijf ligt op meer dan 2 miljard dollar. Het helpt autodealers onder meer met automatisering.