In Central Park in New York werd de 25-jarige Kevin Cook en een vriend met de dood bedreigd door een gewapende overvaller. Hij maakte Cooks telefoon buit, wierp er een blik op, zag dat het een gedateerd toestel was en gaf het terug.

"Hij keek teleurgesteld naar mijn telefoon, alsof hij 'What the fuck is dit?' wilde zeggen. Daarna gaf hij de gsm terug", aldus Kevin Cook in de Amerikaanse media.

"Het is een drie jaar oude flip phone van Windows. Volgens mij dacht de overvaller dat hij er geen geld aan zou kunnen verdienen. Het is best grappig."

De overvaller en zijn handlanger gingen vervolgens op de vlucht, voordat de politie hen te grazen kon nemen.

De situatie doet wat denken aan een reclamespotje van T-Mobile, waarin een man zijn telefoon wil overhandigen aan een dief, die het toestel echter niet wil aannemen.

In Central Park in New York werd de 25-jarige Kevin Cook en een vriend met de dood bedreigd door een gewapende overvaller. Hij maakte Cooks telefoon buit, wierp er een blik op, zag dat het een gedateerd toestel was en gaf het terug. "Hij keek teleurgesteld naar mijn telefoon, alsof hij 'What the fuck is dit?' wilde zeggen. Daarna gaf hij de gsm terug", aldus Kevin Cook in de Amerikaanse media. "Het is een drie jaar oude flip phone van Windows. Volgens mij dacht de overvaller dat hij er geen geld aan zou kunnen verdienen. Het is best grappig." De overvaller en zijn handlanger gingen vervolgens op de vlucht, voordat de politie hen te grazen kon nemen. De situatie doet wat denken aan een reclamespotje van T-Mobile, waarin een man zijn telefoon wil overhandigen aan een dief, die het toestel echter niet wil aannemen.