Het Franse it-dienstenbedrijf GFI betaalt 2,9 miljoen euro voor het Luxemburgse Arès.

Met de overname verdubbelt GFI z'n personeelsbestand in Luxemburg: van 30 naar 60 mensen. De werknemers worden geïntegreerd in de Belux-organisatie van GFI. Ook het dienstenportfolio wordt met de overname van Arès uitgebreid. Naast het bestaande aanbod van 'Training' en 'Application Services' kan GFI nu ook 'Infrastructure Services' aanbieden.

Qua klanten voegt Arès onder meer de European Investment Bank (EIB) in Luxemburg, APHP (de vereniging van alle 44 openbare ziekenhuizen in Parijs), het Franse Ministerie van Defensie, het Directoraat-Generaal van de Burgerlijke Luchtvaart (DGAC), Total, Bayer en Aramice toe.

Voor 2011 verwacht GFI ongeveer 28 miljoen euro omzet te draaien met het overgenomen Arès. In 2012 zou dat ruim 32 miljoen euro moeten zijn. De volledige GFI-groep haalde in 2010 een omzet van 657,9 miljoen euro. In de Benelux telt de onderneming zoway 180 medewerkers. Er zijn vestigingen in Haasrode-Leuven, Waver, Gent en Windhof.

Het Franse it-dienstenbedrijf GFI betaalt 2,9 miljoen euro voor het Luxemburgse Arès. Met de overname verdubbelt GFI z'n personeelsbestand in Luxemburg: van 30 naar 60 mensen. De werknemers worden geïntegreerd in de Belux-organisatie van GFI. Ook het dienstenportfolio wordt met de overname van Arès uitgebreid. Naast het bestaande aanbod van 'Training' en 'Application Services' kan GFI nu ook 'Infrastructure Services' aanbieden. Qua klanten voegt Arès onder meer de European Investment Bank (EIB) in Luxemburg, APHP (de vereniging van alle 44 openbare ziekenhuizen in Parijs), het Franse Ministerie van Defensie, het Directoraat-Generaal van de Burgerlijke Luchtvaart (DGAC), Total, Bayer en Aramice toe. Voor 2011 verwacht GFI ongeveer 28 miljoen euro omzet te draaien met het overgenomen Arès. In 2012 zou dat ruim 32 miljoen euro moeten zijn. De volledige GFI-groep haalde in 2010 een omzet van 657,9 miljoen euro. In de Benelux telt de onderneming zoway 180 medewerkers. Er zijn vestigingen in Haasrode-Leuven, Waver, Gent en Windhof.