De Vlaamse investeringsmaatschappij Gimv investeert 16,2 miljoen euro in de Franse groep Easyvoyage, die reissites voor informatie en prijsvergelijking beheert.

De verschillende websites van de groep verwelkomen elke maand gemiddeld meer dan 6 miljoen unieke bezoekers en genereren bij verkoopssites een omzet van ongeveer 450 miljoen euro per jaar", luidt het in een persbericht. "Met deze cijfers is Easyvoyage de grootste online informatiemakelaar voor reizen in Frankrijk en een van de voornaamste spelers in Spanje en Italië."

De kapitaalverhoging moet Easyvoyage toelaten zijn groei in Europa te versnellen, zowel door organische groei (geplande opening in Duitsland, versnelling van de groei in het Verenigd Koninkrijk) als door externe groei via overnames.

Easyvoyage is de vierde transactie van Gimv in Frankrijk sinds het begin van het jaar. Gimv heeft nu tien Franse bedrijven in portefeuille.

Bron: Belga

De Vlaamse investeringsmaatschappij Gimv investeert 16,2 miljoen euro in de Franse groep Easyvoyage, die reissites voor informatie en prijsvergelijking beheert. De verschillende websites van de groep verwelkomen elke maand gemiddeld meer dan 6 miljoen unieke bezoekers en genereren bij verkoopssites een omzet van ongeveer 450 miljoen euro per jaar", luidt het in een persbericht. "Met deze cijfers is Easyvoyage de grootste online informatiemakelaar voor reizen in Frankrijk en een van de voornaamste spelers in Spanje en Italië." De kapitaalverhoging moet Easyvoyage toelaten zijn groei in Europa te versnellen, zowel door organische groei (geplande opening in Duitsland, versnelling van de groei in het Verenigd Koninkrijk) als door externe groei via overnames. Easyvoyage is de vierde transactie van Gimv in Frankrijk sinds het begin van het jaar. Gimv heeft nu tien Franse bedrijven in portefeuille. Bron: Belga