De Vlaamse investeringsmaatschappij GIMV heeft 3 miljoen uitgetrokken voor een Serie B-investering in het Amerikaanse ActivePath

ActivePath, met hoofdkantoor in New York, bouwt interactieve e-mailoplossingen. Daarmee kunnen in e-mails zelf beveiligde transacties worden uitgevoerd en kan interactieve inhoud worden weergegeven. Met die technologie mikt het bedrijf vooral op financiële instellingen - om onder meer aan 'e-mailbankieren' te kunnen doen - en op e-handelaars.

ActivePath haalde tijdens deze kapitaalronde 10 miljoen dollar op, waarvan 3 miljoen afkomstig van de GIMV. De rest is afkomstig van de nieuwe investeerder Battery Ventures en bestaande investeerders als Genenis Partners. Met het verse geld kan ActivePath de productontwikkeling versnellen en de verkoop en marktpenetratie in de Verenigde Staten en Europa stimuleren.

De Vlaamse investeringsmaatschappij GIMV heeft 3 miljoen uitgetrokken voor een Serie B-investering in het Amerikaanse ActivePath ActivePath, met hoofdkantoor in New York, bouwt interactieve e-mailoplossingen. Daarmee kunnen in e-mails zelf beveiligde transacties worden uitgevoerd en kan interactieve inhoud worden weergegeven. Met die technologie mikt het bedrijf vooral op financiële instellingen - om onder meer aan 'e-mailbankieren' te kunnen doen - en op e-handelaars. ActivePath haalde tijdens deze kapitaalronde 10 miljoen dollar op, waarvan 3 miljoen afkomstig van de GIMV. De rest is afkomstig van de nieuwe investeerder Battery Ventures en bestaande investeerders als Genenis Partners. Met het verse geld kan ActivePath de productontwikkeling versnellen en de verkoop en marktpenetratie in de Verenigde Staten en Europa stimuleren.