Gimv investeert in de volgende groeifase van Mega International, een leverancier van software voor bedrijfs- en IT-transformaties. Met de investering verwerft Gimv een aandeel van 40 procent in de diensten- en softwareleverancier.

Mega International is een internationaal softwarebedrijf dat ondernemingen een interactief beel van hun activiteiten probeert te geven, om zo te helpen met het beheer van de organisatie. Het bedrijf heeft acht kantoren wereldwijd, met een hoofdkantoor in Parijs. Onder de klanten telt het onder meer Crédit Agricole, Nissan, Eurocontrol, United States Department of Agriculture en Colruyt. Er werken zo'n 300 mensen, die een omzet van 43 miljoen euro realiseren.

De investering van Gimv moet het bedrijf in staat stellen om de komende drie jaar de groei bij bestaande klanten te bevorderen en nieuwe klanten aan te trekken, aldus het persbericht.

Gimv investeert in de volgende groeifase van Mega International, een leverancier van software voor bedrijfs- en IT-transformaties. Met de investering verwerft Gimv een aandeel van 40 procent in de diensten- en softwareleverancier. Mega International is een internationaal softwarebedrijf dat ondernemingen een interactief beel van hun activiteiten probeert te geven, om zo te helpen met het beheer van de organisatie. Het bedrijf heeft acht kantoren wereldwijd, met een hoofdkantoor in Parijs. Onder de klanten telt het onder meer Crédit Agricole, Nissan, Eurocontrol, United States Department of Agriculture en Colruyt. Er werken zo'n 300 mensen, die een omzet van 43 miljoen euro realiseren. De investering van Gimv moet het bedrijf in staat stellen om de komende drie jaar de groei bij bestaande klanten te bevorderen en nieuwe klanten aan te trekken, aldus het persbericht.