Koenraad Dejonckheere, afkomstig van KBC Securities, bezet vanaf komende herfst de ceo-stoel bij de Vlaamse investeringsmaatschappij.

De raad van bestuur van de GIMV heeft Koenraad Dejonckheere aangesteld als nieuwe ceo. Zijn voorganger Dirk Boogmans verliet op 1 juli het bedrijf "om persoonlijke redenen". Verwacht wordt dat Dejonckheere begin oktober aan de slag kan bij GIMV. In afwachting zal voorzitter Herman Daems de zaken waarnemen.

Koen Dejonckheere (39) was tot nu managing director en head of corporate finance bij KBC Securities. Voordien was hij verbonden aan Nesbic, Halder, Price Waterhouse Corporate Finance Europe en de toenmalige BBL (nu ING). Dejonckheere is burgerlijk ingenieur van de Universiteit Gent en behaalde ook een MBA aan IEFSI in Rijsel.

Koenraad Dejonckheere, afkomstig van KBC Securities, bezet vanaf komende herfst de ceo-stoel bij de Vlaamse investeringsmaatschappij. De raad van bestuur van de GIMV heeft Koenraad Dejonckheere aangesteld als nieuwe ceo. Zijn voorganger Dirk Boogmans verliet op 1 juli het bedrijf "om persoonlijke redenen". Verwacht wordt dat Dejonckheere begin oktober aan de slag kan bij GIMV. In afwachting zal voorzitter Herman Daems de zaken waarnemen. Koen Dejonckheere (39) was tot nu managing director en head of corporate finance bij KBC Securities. Voordien was hij verbonden aan Nesbic, Halder, Price Waterhouse Corporate Finance Europe en de toenmalige BBL (nu ING). Dejonckheere is burgerlijk ingenieur van de Universiteit Gent en behaalde ook een MBA aan IEFSI in Rijsel.