Vooral de wedstrijd van zondag tegen de Hongaren lieten de Belgen niet onberoerd. Na de doelpunten van Batshuayi (0-2) en Hazard (0-3) werden er meer 700.000 smsen verstuurd.

Tijdens de groepswedstrijden en de eerste achtste finale vielen er een aantal trends op. Zo werd er drie keer meer dan gewoonlijk gestreamd. Ook bij de berichtenapplicaties ging het verkeer enorm omhoog. Het aantal gigabyte dat verstuurd werd lag 4 keer hoger dan normaal bij de 0-2 en 0-3. Daarbij werden met name veel afbeeldingen en video's van het vieren van de doelpunten doorgestuurd.

Hierdoor ligt het mobiele datagebruik in totaal 60 procent hoger dan normaal tijdens wedstrijden van de Belgen. We willen ons met name uitdrukken in tekst en beeld en ons niet laten storen door het gesproken woord. Het aantal telefoonoproepen daalde namelijk met de helft. Na de wedstrijden kwam het weer tot een normaal niveau.

Orange
© Orange

(WK)

Vooral de wedstrijd van zondag tegen de Hongaren lieten de Belgen niet onberoerd. Na de doelpunten van Batshuayi (0-2) en Hazard (0-3) werden er meer 700.000 smsen verstuurd.Tijdens de groepswedstrijden en de eerste achtste finale vielen er een aantal trends op. Zo werd er drie keer meer dan gewoonlijk gestreamd. Ook bij de berichtenapplicaties ging het verkeer enorm omhoog. Het aantal gigabyte dat verstuurd werd lag 4 keer hoger dan normaal bij de 0-2 en 0-3. Daarbij werden met name veel afbeeldingen en video's van het vieren van de doelpunten doorgestuurd.Hierdoor ligt het mobiele datagebruik in totaal 60 procent hoger dan normaal tijdens wedstrijden van de Belgen. We willen ons met name uitdrukken in tekst en beeld en ons niet laten storen door het gesproken woord. Het aantal telefoonoproepen daalde namelijk met de helft. Na de wedstrijden kwam het weer tot een normaal niveau.(WK)