Nu de komst naar België van het Amerikaanse Netflix nadert, bereiden Be TV en Voo zich in het geheim voor op een eigen concurrerende video on demand-dienst. De betaalzender en de kabeloperator willen enkele duizenden films en series - niet exclusief - uit een catalogus als abonnement aanbieden. Dat schrijft de krant L'Echo.

De Amerikaanse gigant Netflix, die al meer dan 50 miljoenen klanten telt, zal zijn abonnementsdienst vanaf september lanceren in zes Europese landen, waaronder België. Be TV en Voo willen hierop anticiperen door de komende weken dan wel maanden - er ligt nog geen exacte datum vast - een nieuwe video on demanddienst aan te bieden die beter afgestemd is op de Belgische markt en die bovenal goedkoper moet worden dan Netflix, aldus L'Echo.

Nu de komst naar België van het Amerikaanse Netflix nadert, bereiden Be TV en Voo zich in het geheim voor op een eigen concurrerende video on demand-dienst. De betaalzender en de kabeloperator willen enkele duizenden films en series - niet exclusief - uit een catalogus als abonnement aanbieden. Dat schrijft de krant L'Echo. De Amerikaanse gigant Netflix, die al meer dan 50 miljoenen klanten telt, zal zijn abonnementsdienst vanaf september lanceren in zes Europese landen, waaronder België. Be TV en Voo willen hierop anticiperen door de komende weken dan wel maanden - er ligt nog geen exacte datum vast - een nieuwe video on demanddienst aan te bieden die beter afgestemd is op de Belgische markt en die bovenal goedkoper moet worden dan Netflix, aldus L'Echo.