Liefhebbers van het computerspelletje Pac-Man zullen daarvoor permanent op Google terecht kunnen.

Google heeft besloten het spel te blijven aanbieden na het gigantische succes van vrijdag, toen Google het online zette naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de kleine gele bol.

"We zijn overspoeld, maar niet verbaasd door het succes van onze Pac-Man-actie", verklaarde Marissa Mayer, ondervoorzitster van Google, in een bericht op een van de blogs van de groep. "Door de grote vraag ernaar laten we het spel permanent toegankelijk."

Vrijdag was het traditionele logo van Google vervangen door een virtueel labyrinth. 48 uur lang konden internetgebruikers, door op het logo te klikken, met de kleine Pac-Man op jacht gaan naar "pac-gums" zonder daarbij met de spookjes in aanraking te komen.

Het was de eerste keer dat Google, dat het logo op zijn onthaalpagina regelmatig aanpast voor bijzondere gelegenheden, een interactief spel aanbood aan zijn surfers. Pac-Man-fans kunnen het spelletje verder spelen op http://www.google.com/pacman .

Bron: Belga

Liefhebbers van het computerspelletje Pac-Man zullen daarvoor permanent op Google terecht kunnen. Google heeft besloten het spel te blijven aanbieden na het gigantische succes van vrijdag, toen Google het online zette naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de kleine gele bol. "We zijn overspoeld, maar niet verbaasd door het succes van onze Pac-Man-actie", verklaarde Marissa Mayer, ondervoorzitster van Google, in een bericht op een van de blogs van de groep. "Door de grote vraag ernaar laten we het spel permanent toegankelijk." Vrijdag was het traditionele logo van Google vervangen door een virtueel labyrinth. 48 uur lang konden internetgebruikers, door op het logo te klikken, met de kleine Pac-Man op jacht gaan naar "pac-gums" zonder daarbij met de spookjes in aanraking te komen. Het was de eerste keer dat Google, dat het logo op zijn onthaalpagina regelmatig aanpast voor bijzondere gelegenheden, een interactief spel aanbood aan zijn surfers. Pac-Man-fans kunnen het spelletje verder spelen op http://www.google.com/pacman . Bron: Belga