PVV-leider Geert Wilders is boos op Gmail. De Nederlandse politicus liet via Twitter weten dat Gmail het mailaccount islamstickergmail.com heeft geblokkeerd. "We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken."

"Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol", tweette Wilders nog. Hiermee doelt hij op een klacht die het Landelijk Beraad Marokkanen, dat door Rabbae wordt geleid, heeft ingediend bij Google. Het beraad vroeg Google om in te grijpen zodat er geen "haatzaaiend materiaal" van Wilders meer kan worden verspreid.

Op het e-mailadres konden mensen een sticker bestellen met de tekst "De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif". Daarmee wil Wilders naar eigen zeggen mensen niet kwetsen, maar hen bevrijden van het juk van de islam.

Intussen is een nieuw mailadres beschikbaar, meldt Wilders op Twitter: islamstickerislamsticker.org. Wilders noemde de stickeractie "een groot succes, al duizenden aanvragen. Nieuwe bij laten maken". (Belga/MI)

PVV-leider Geert Wilders is boos op Gmail. De Nederlandse politicus liet via Twitter weten dat Gmail het mailaccount islamstickergmail.com heeft geblokkeerd. "We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken.""Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol", tweette Wilders nog. Hiermee doelt hij op een klacht die het Landelijk Beraad Marokkanen, dat door Rabbae wordt geleid, heeft ingediend bij Google. Het beraad vroeg Google om in te grijpen zodat er geen "haatzaaiend materiaal" van Wilders meer kan worden verspreid. Op het e-mailadres konden mensen een sticker bestellen met de tekst "De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif". Daarmee wil Wilders naar eigen zeggen mensen niet kwetsen, maar hen bevrijden van het juk van de islam. Intussen is een nieuw mailadres beschikbaar, meldt Wilders op Twitter: islamstickerislamsticker.org. Wilders noemde de stickeractie "een groot succes, al duizenden aanvragen. Nieuwe bij laten maken". (Belga/MI)